Alle nieuwsberichten - pagina 2

Afscheid juf Zoutewelle

Afscheid juf Zoutewelle

21 december 2023 - Na 16 jaar op De Wegwijzer te Nederhemert te hebben gewerkt, hoopt juf Zoutewelle na de vakantie op de Veluwe te gaan werken. 
Lees meer ›
Welkom op school

Welkom op school

24 augustus 2023 - De vakantie is bijna voorbij. Vanaf d.v. dinsdag 29 augustus 2023 ben je weer van harte welkom op school! Info over onze schooltijden vind je hier.
Nieuws van GGD Gelderland Zuid

Nieuws van GGD Gelderland Zuid

29 september 2022 - Het team Jeugdgezondheidszorg De Jeugdgezondheidszorg van GGD Gelderland-Zuid volgt alle kinderen op school in hun groei en ontwikkeling. Daarvoor hebben we vaste contactmomenten. Heeft u vragen tussendoor, dan kunt u altijd langskomen op het spreekuur van onze jeugdarts of jeugdverpleegkundige. Maak hiervoor een afspraak via ons bedrijfsbureau JGZ: 088 – 144 71 11.
Lees meer ›
12 1/2 jaar op school

12 1/2 jaar op school

12 september 2022 - Vandaag is juf van der Mel 12 1/2 jaar aan onze school verbonden. Van harte gefeliciteerd! We hopen dat u nog lang, onder Gods zegen, op onze school mag werken. We hebben het jubileum met het bestuur, alle kinderen en collega's gevierd vandaag.
Leerlingen brengen en halen

Leerlingen brengen en halen

24 februari 2022 - Voor de ouders,

 

Na twee jaar mogen we met dankbaarheid de coronaregels los gaan laten. Deze regels gaan na de voorjaarsvakantie in. 

Zoals elke periode in de geschiedenis heeft ook de coronatijd, samen met onze groeiende school, inzichten opgeleverd die we misschien wel bedacht hadden maar niet ervaren. 

Hoewel alle ouders het heel erg jammer vonden dat ze hun kind niet meer in de klas mochten brengen, zagen wij dat het wel iets opleverde voor de kinderen zelf: rust, veiligheid én ruimte. In de toch wel krappe behuizing van de school komen elke morgen meer dan 100 peuters en kleuters binnen.
Lees meer ›

Jubileum op de Wegwijzer

Jubileum op de Wegwijzer

21 oktober 2021 - Vandaag was het feest op basisschool de Wegwijzer te Nederhemert:

Meester van der Toorn was 35 jaar aan het onderwijs verbonden en 30 jaar aan de Wegwijzer als directeur.

Juf Kooijman vierde onlangs haar 35 jarig onderwijsjubileum maar was ook 35 jaar verbonden aan de school van Nederhemert.

Juf van Buuren was onlangs 30 jaar in het basisonderwijs werkzaam.

 


Lees meer ›
1 2