Alle nieuwsberichten

Neusverkouden kinderen mogen weer naar school

Neusverkouden kinderen mogen weer naar school

23 september 2020 - 
Tijdens de persconferentie van gisteravond is bekend gemaakt dat vanaf maandag ook de kinderen van de groepen 3 t/m 8 die neusverkouden zijn weer naar school mogen.
Nu kregen we er regelmatig vragen over. Dat hoeft dus niet meer.
Is uw kind neusverkouden? Dan mag het naar school.

Let op: heeft uw kind daarnaast ook nog andere klachten, zoals keelpijn, koorts e.d., dan mag het natuurlijk niet naar school.

Als de richtlijnen hierover meer helder worden, krijgt u van ons nader bericht.

Laat neusverkouden kinderen aub wel (liefst papieren) zakdoeken meenemen naar school en laat het ook regelmatig de handen wassen. Maar vanaf heden zijn alle snotneuzen weer welkom.
Lees meer ›
Kleuters weer zelf naar binnen

Kleuters weer zelf naar binnen

21 september 2020 - Vanaf maandag 21 september mogen de kleuters weer zelf naar binnen lopen. U mag uw kind bij een juf van groep 1a of 1b/2b brengen die op het schoolplein staat, bij de witte lijn. Dit hoeft niet de eigen juf te zijn. De juf stuurt de kinderen verder naar het hek bij de kleuteringang. Daar staat de andere juf en die wijst de kinderen naar de klas Het voordeel hiervan is dat de kinderen buiten niet meer op elkaar hoeven te wachten maar ze mogen gelijk naar binnen, waar ze alvast boekjes mogen lezen.

Voor groep 2B: vrijdag wacht juf van Steenbergen jullie gewoon buiten op tot jullie, alle negen er zijn.
Lees meer ›

Schooltijden i.v.m. Corona

Schooltijden i.v.m. Corona

19 augustus 2020 - In tegenstelling tot eerdere berichten is in de laatste week van de vakantie besloten om de schooltijden van alle groepen gelijk te trekken.

 

Alle kinderen starten om 8:30 en 13:00 uur. En alle kinderen zijn om 11:45 en 15:15 uur uit. Op woensdag is de school om 12:15 uit.

Alle kinderen komen tegelijk naar school tussen 8:20 en 8:30 uur en gaan dan bij hun eigen groep staan. Er wordt dan niet gespeeld. Dit geldt ook tussen 12:50 en 13:00 uur.

 

De ouders van de kinderen van de Voorschool en de groepen 0/1/2 brengen hun kinderen dan bij hun juf, die buiten staat te wachten, net zoals voor de vakantie. Voor de duidelijkheid: niét vóór 8:20 en voor 12:50 uur op school komen! 

Na schooltijd gaat iedereen z.s.m. naar huis. Er wordt dan niet op het schoolplein gespeeld. Alleen in de pauze mogen de kinderen 'door elkaar' spelen.

Iedereen, de grotere kinderen en de ouders, gaan het schoolplein op door de oprit in de Schoolstraat. Vanaf de Schoolstraat gaat iedereen lopend over oprit, dus ook de kinderen stappen bij de ingang van de oprit af. De kinderen van de groepen 3 t/m 8 gaan direct naar de plek waar hun groep hoort te staan.  Of ze brengen eerst hun fiets weg en gaan dan bij hun groep staan.
De ouders van de groepen 0/1/2 en de Voorschool geven hun kind af bij de betreffende juf en verlaten het schoolplein door het kleuterhek.

Om 11.45 en om 15.15 uur gaan alle kinderen lopend het schoolplein af en stappen pas op de fiets in de Schoolstraat. De kinderen van de Voorschool en de groepen 0/1/2 worden in de Schoolstraat aan de ouders overgedragen.