Alle nieuwsberichten

Vacature groep 2 & 4

11 maart 2021 - De juf van groep 2 hoopt binnenkort te trouwen en zal helaas na de zomervakantie niet bij ons op school terugkeren. Daarom komt er een volledige vacature in groep 2 met een wtf van 1.0. Dat is dus voor de hele week. En op vrijdagmiddag is groep 2 altijd vrij. We bieden je dus een fulltimebaan aan op onze school. De groep 2 voor het volgende schooljaar zal 21 leerlingen tellen. Daarnaast is er nog een groep 2 waar een aantal dagen een ervaren leerkracht voor staat.

 

Door de groei van de school komt er een extra groep bij. Dit heeft bij de herverdeling van de formatie geleid tot een vacature in groep 4. Dit is een volledige baan met een wtf van 1.0. Dat is dus voor de hele week. En op vrijdagmiddag is groep 4 altijd vrij. We bieden je dus een fulltimebaan aan op onze school. De groep 4 voor het volgende schooljaar zal 25 leerlingen tellen. De huidige leerkracht van groep 4 gaat naar een andere groep, maar blijft op onze school werken. Zij kan je dus ook wegwijs maken in onze groep 4.

 

Klik hier voor de complete tekst van de vacature.

School weer open

School weer open

08 februari 2021 - Scholen mogen weer open. Dus wij ook. Uw kind mag onder voorwaarden weer naar school.


- Groep 8 zit vanaf maandag 8 februari in het dorpshuis.
- De groepen 5 t/m 8 hebben andere begintijden (starten om 08.25 uur) dan de groepen 0 t/m 4, die om 08.35 uur beginnen.
Ook tussen de middag en na schooltijd schelen de tijden 10 minuten.
- Deze aanpassingen gaan in op maandag 8 februari en duren tot de meivakantie. Dit voor de stabiliteit van de regels.

 
Lees meer ›

Inschrijving & Voorlichting - Nieuwe leerlingen

19 januari 2021 -