Alle nieuwsberichten

04 september 2024

Veilig naar school

U weet het allemaal vast nog wel. Het is erg druk bij het brengen en halen van de kinderen. Daarom hebben we een afspraak met elkaar gemaakt om een soort eenrichtingsverkeer aan te houden. Die afspraak is dat u naar de school komt via de Tuinstraat en weer vertrekt via de Hofstraat. Dit bevordert de veiligheid met al die lopende en fietsende kinderen en ouders. Wilt u proberen zich hier aan te houden?

Veilig naar school

Verder mag er niet gestopt en niet geparkeerd worden bij de gele streep. Dat is niet een regel die bij ons hoort of die wij verzonnen hebben. Maar dat is een officiële verkeersregel. Bij een gele streep mag u niet stoppen en ook niet parkeren. Ook niet voor een oprit! Het overtreden hiervan kan een boete opleveren. Het bevordert ook de veiligheid van uw en onze kinderen. Wilt u daarom niet parkeren en stoppen bij de gele streep? En ook niet even snel voor de inrit van school iemand in- of uit laten stappen! Laten we met elkaar voor de veiligheid zorgen.
En dan nog een oproep vanuit een aantal ouders van de Tuinstraat: er wonen daar diverse (kleine) kinderen. Wilt u alstublieft uw snelheid daar beperken? U wint er misschien een paar seconden mee. Maar een leven van een kind en/of ouders kan blijvend schade oplopen. Alstublieft, helpt u ook mee voor de veiligheid?